Aadam - Architecten

Twee architecten die de krachten hebben gebundeld. Geert Aarssen en Henk ten Kate, beide met jarenlange ervaring in Interieurs en Architectuur. Een gemeenschappelijk eigenschap van beide architecten is de ongewone- en creatieve manier van denken. De eerste ingeving is nooit genoeg. De uitkomst van de opdracht, het ontwerp, staat nooit van tevoren vast. Hierin gaan we verder dan de meeste van onze collega’s. De maakbaarheid van het ontwerp staat echter altijd voorop. Als architecten zien wij het ontwerp van buiten- en binnenkant als één opgave, waarbij de input van de opdrachtgever tijdens dit proces onmisbaar is. Onze ontwerpen drukken helderheid en begrip van de opgave uit. Context en actualiteit spelen een belangrijke rol. Ook heeft duurzaamheid bij ons geen loze betekenis. Beide architecten zijn dan ook lid van de duurzaamheids Coöperatie StroApp. De ervaringen en kennis die in de coöperatie opgedaan wordt, met de bouw van natuurlijke materialen, worden meegenomen in alle projecten om zo zoveel mogelijk duurzame materialen en technieken toe te passen om betere en gezondere projecten te realiseren.

StroApp

StroApp is een samenwerkingsverband van architecten op het gebied van duurzaam bouwen. Het doel van de coöperatie is om de bouw met bio-based bouwmaterialen te stimuleren en te professionaliseren. Dit om duurzame en gezonde gebouwen te realiseren.
Door te werken met professionele partijen die de ecologische materialen leveren en professionele aannemers, ontzorgen we de opdrachtgever en kunnen er garanties afgegeven worden.
Binnen StroApp kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk met gezonde, natuurlijke materialen te bouwen, zoals bijvoorbeeld stro, leem, hout en hennep: goed voor mens en milieu.
Omdat meerdere disciplines binnen het bureau aanwezig zijn, zijn wij in staat om een project, van idee tot en met de uitvoering te begeleiden. Onze projecten kenmerken zich met creatieve concepten, waarbij techniek, budget en planning altijd een belangrijk onderdeel zijn. Aadam-Architecten ondersteunt u door: Denken, Duwen Doen!